Biegler Residence

Our customer was looking to renovate a courtyard, converting it from a dog pen to a warm, welcoming environment suitable for entertaining.  They also needed it to be kid-friendly for their beloved grandchildren. Working with a designer, Terra Firma removed existing liriope, transplanting them along the driveway.  Compost and topsoil was added to the bed areas to prepare them for a variety of shrubs and perennials, adding texture and color to the empty beds. An herb garden and stone walkway with bench added the finishing touches to the complete garden renovation.

BEFORE

Landscape Before
Biegler10.JPG
Biegler9.JPG
Biegler8.JPG
Biegler7.JPG
Biegler5.jpg

INSTALLATION

May 2015

AFTER

Landscape Installation
Biegler_installed6.JPG
Biegler_installed5.JPG
Biegler_installed4.JPG
Biegler_installed3.JPG
Biegler_installed1.JPG
Biegler_installed2.JPG

Images © 2020 Terra Firma Landscape